Direktlänk till inlägg 25 augusti 2011

Jag ser molnen lätta..

Av MrsFatty - 25 augusti 2011 09:10

Jag kan inget annat göra 'än att satsa allt igen. Jag har bestämt mig för att köpa promenadbandet jag kollat på, har pratat med min man om det. En för tidig present till mig själv, tycker jag låter som ngt jag förtjänar. Då har jag ngt att göra när suget kommer, och jag tycker faktiskt det är ROLIGT att gå på det. Konstigt nog..kanske.


Har ätit frukost, skickat iväg sonen med mannen min till tandläkaren och sedan till skolan. Så det blev ett litet annorlunda morgonschema idag. Jag stressade inte, utan satt i lugn och ro och köääkade min frukost. Inte det minsta sugen på att ta en macka eller ngt annat, utan jag var så nöjde med min mat. Det blir ju korvstroganoff till lunch och taco till middag, det skall jag väll klara av att äta :-)


Mår lite illa av allt jag ätit, man blir väll mindre tolerant mot kolhydrater, vilket är bra, men jobbigt när man ätit dom :-)

Vågar inte väga mig..har säkert gått upp 2 kilo eller ngt. Och det är bara fler kilon från mitt mål, så jag skiter i det just nu. Och kanske på måndag också..jag får se hur jag känner mig då. Kanske bättre att ta tjuren vid hornen och kolla då hur mkt jag gått upp/ner, så jag vet hur det ligger till.


Denna besatthet vid vågen igentligen..det kan ju inte vara bra? Jag skulle kunna skippa vågen helt, och bara gå på hur jag känner mig, hur kläder passar, och måttband. Dt skulle jag nöjja mig med. Jag vet inte riktigt vilken vikt jag vill ha, men jag har en bra bild om hur jag vill se ut, ha på mig osv.


Nästa gång jag skall synda blir iallafall inte fören jag skall ha lite partaj för mina vänner när jag fyller år. Ingenting innan det!!


Ha en bra dag


 
 
Hillevi

Hillevi

25 augusti 2011 09:59

Fortsätt kämpa! Du har varit så duktig hittills!

Jag håller också på och kämpar för att bli av med mina överviktskilon. Jag är sockerberoende, det tog låång tid att acceptera det. Att sen försöka göra något åt det tog ännu längre tid. Sen 1 aug i år har jag börjat med LCHF och för första gången sen jag var liten så är inte sötsuget där. Jag är mätt om dagarna och mår bättre än förr.
MEN jag har inte gått nerså mycket i vikt. Jag erkänner att jag tyckerdet är jobbigt men i måndags när jag höll på att tappa lusten för allt så tog jag fram måttbandet och insåg att jag har tappat 6 cm runt midjan! Det gav mig en boost.

Hitta andra saker som motiverar dig än vikten så att du orkar fortsätta med din kamp.

Jag tror på dig och kommer fortsätta följa dig.
/Hillevi

http://smalarenu.bloggplatsen.se

MrsFatty

25 augusti 2011 11:26

Tack skall du ha!!

ja först måste man ju erkänna det för sig själv, precis som med vilket beroende som helst. jag skall kolla in din blogg och följa dig med! Vi började ju nästan samtidigt. Härligt att det visar sig på omfånget iallafall, man är ju så besatt med siffror hit och dit på vågen. Bara vi minskar är det bra! Kämpa på du med!

 
Fru Fantomen

Fru Fantomen

25 augusti 2011 16:36

Jag håller helt med Hillevi! Håll dig till det du mår bra av. Blir vågen en plåga, skippa den eller vänta några veckor. Måttbandet talar också för om man tappar i cm kan man inte står kvar på samma vikt hur länge som helst.
Vad roligt att läsa om någon mer som gillar promenad/löpband ibland tror jag att jag är själv :P
En saks om peppar mig är att prova kläder :) Både mina egna och i affär. Jag har alla mina byxor som är för små i en låda sorterade efter storlek och går och provar det översta paret med någon veckas mellanrum :)

http://finkelfantomerna.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av MrsFatty - 14 februari 2012 11:21

Oh jag ser att några godingar fortfarande är inne och kollar här. Förlåt att jag inte uppdaterat. Har varit sjukstuga här hemma i snart 1½ månad och det har inte varit på topp.   MEN, jag har en ny blogg. Ny blogg, nya tag eller vad heter det :-)...

Av MrsFatty - 16 december 2011 08:48

Ännu en skitregnblåst dag, vad händer med denna vintern? Nej jag skall inte vara så typiskt svensk och klaga på vädret..för varmt, för kallt, för regnit, för torrt..   Japp då var det fredag och invägning. Trodde jag att det skulle gå bra? Njä......

Av MrsFatty - 15 december 2011 09:41

Mitten av december och inte en snöflinga ligger på marken här. Känns ganska deprimerande tycker jag. Lite vitt vill man ju ha iallafall, så att ungarna kan åka pulka. Sonen blev förbannad på vintern påväg till skolan, tyckte inte att den var snäll so...

Av MrsFatty - 14 december 2011 08:41

Hemkommen från lämningar på dagis och skola, kroppen känns helt tom och min tonfiskröra med ägg och kaffe smakar underbart nu vill jag lova! Mmmm   Idag är det luciafester för båda barnen...kl 17 och kl 18. Nej men det känns ju inte stressigt. &g...

Av MrsFatty - 10 december 2011 15:15

Ok, jag har smågodis hemma. Inte bra. Jag gillar smågodis. Kanske inte just de sorterna sonen valt, gröna grodor, löständer osv, men det är ngt med lukten. Av sött och onyttigt antar jag :-) Men jag köpte lite gött till mig också. Babybell ost, treka...

Presentation


Börjar min LCHF resa den 25/7/2011 med en imponerande startvikt på 135 kilo. Jag skall med hjälp av denna nya livsstil nå min målvikt på 80 kg. Läs om mina framgångar, motgångar, highs and lows. Ett sundare och lättare liv står på agendan, nu kör vi!!

Min viktnedgång

2/12: 135,2 kg, startvikt

9/12: 133,1 kg, -2,1 kg

16/12: 132,0 kg -1,1 kg

Senaste inläggen

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Ärligt..vad tycker du om LCHF?
 Vad är det??
 Tror inte på det!
 Skulle vilja testa!
 Det är det bästa som hänt mig!!

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Viktbloggar

Viktbloggar - Dietguiden.com TräningsbloggarHälsa href="http://www.viktbloggar.se/" >

Ovido - Quiz & Flashcards