Alla inlägg den 6 augusti 2011

Av MrsFatty - 6 augusti 2011 15:10

Ja det måste göras inför nästa vecka..om jag inte har sakerna hemma= kan inte laga rätterna = större chans att äta ngt onyttigt! Så jag skriver alltid ner under helgen allt som behövs. Det bästa är ifall jag inte behöver gå till affären under veckorna, men ibland behövs det med 2 barn hemma. Saker tar ju faktiskt slut. Då gäller det att stålsätta sig och inte glo på godiset som man måste stå brevid medans man väntar i kön.


Idag var det svårt att gå förbi en hel vägg full med underbart smågodis. Alla stod och lassade ner godis i deras påsar...men jag skyndade mig förbi. Jag vill verkligen inte gå upp ngt mer i hela mitt liv! Jag vägrar!! Blir mer och mer frustrerad på mig själv varje dag varför jag lät det gå så långt. Varför kunde jag inte sluta i tid?


För tro det eller ej..jag har varit smal. Jodå..smalast var jag för snart 6 år sedan, då jag vägde 80 kg. Ok det kanske inte är smaaaaalt i allas ögon, men om man tänker på vart jag är nu, så jo.

Jag var glad, lycklig när jag gick i affärer, orkade en massa. Men det gick utför nästan med en gång. Hade gått ner 28 kg med pulverdiet och skulle nu börja äta. Det funkade ju inte alls, för mitt beteénde hade ju inte ändrats. Jag var ju fortfarande samma person jag var när jag började. Bodde på samma ställe, hade samma vardag, ja allt var samma. Förutom min vikt. Men jag gick upp allt, och lite till. Sorgligt.


Men nu har jag fått insikten iallafall, och jag kan inte göra mkt mer än vad jag gör nu. Vilket är att försöka. Ge det mitt allt. Jag är inte perfekt, kommer kanske falla i fällan igen, men jag känner inte att det kommer bli en binge-fest på 4 dagar efter det isåfall. Utan jag börjar käka LCHF så fort jag kan efter det igen. Ett litet framsteg iallafall...för mig.


Frukosten idag: Omelett på ägg, ost och rödlök

Lunch: avokadosallad m. grillad kyckling (jag wookade min med lite curry)

Middag skall bli: Moussaka


Det slutar på 15g kolhydrater idag.( Ej medräknat ev nötter eller ost jag kan behöva om suget sätter in :-)

Blir första gången i mitt liv jag äter moussaka, det skall bli spännande.


Nej nu finns det saker att pilla med..som vanligt. Återkommer med en uppdatering senare kanske om hur middagen blev :-) Ätlig eller ej..vi får se.


Later!!



Presentation


Börjar min LCHF resa den 25/7/2011 med en imponerande startvikt på 135 kilo. Jag skall med hjälp av denna nya livsstil nå min målvikt på 80 kg. Läs om mina framgångar, motgångar, highs and lows. Ett sundare och lättare liv står på agendan, nu kör vi!!

Min viktnedgång

2/12: 135,2 kg, startvikt

9/12: 133,1 kg, -2,1 kg

16/12: 132,0 kg -1,1 kg

Senaste inläggen

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Ärligt..vad tycker du om LCHF?
 Vad är det??
 Tror inte på det!
 Skulle vilja testa!
 Det är det bästa som hänt mig!!

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Viktbloggar

Viktbloggar - Dietguiden.com TräningsbloggarHälsa href="http://www.viktbloggar.se/" >

Ovido - Quiz & Flashcards