Alla inlägg under september 2011

Av MrsFatty - 4 september 2011 08:27

Idag lämnade jag inte sängen fören vid kvart i 8..lillan var vaken då, men hon hade inte grinat innan, så jag vet inte riktigt när hon vaknade :-) Skönt var det iallafall. Ont i magen som bara den, åt ju bra igår men det kan vara dagen innan det som gör sig påmind. det är bra..att min kropp säger ifrån att jag inte kan äta skiten längre, och nu får jag betala för det.


Vad händer idag då? Inte ngt planerat och det känns bra. Blir kanske en sväng ut med barnen, båda två lite snuviga och slöa, och jag med för den delen, men lite luft har ingen dött av. Sedan blir det viloläge för mig ett tag, vill bli frisk nu! Orkar inte gå som i en bubbla, ha ont och hosta. Nej nu skall nya tag tas, jag vill kunna röra på mig, utan att svettas varje meter jag går. (Som ett resultat av att jag inte mår bra)


Skall igentligen göra ngt att äta, men efter min ont-i-magen-morgon, känner jag mig inte så peppad. Blir lax med keso, till lunch nötbiffar med creme fraich sås, och kyckling med bea till middag.


See ya!

Av MrsFatty - 3 september 2011 21:46

Ok det ligger choklad i min kyl...där det ingen choklad skall finnas!! Själva vetskapen om att det ligger choklad i min kyl gör mig galen. För det är ju inte min choklad, och jag skall inte äta den. Det är sonens...från hans godispåse från kalaset. Och så finns det annat smågodis kvar i påsen..som inte är min. Som inte jag skall pilla på. Som innehåller godis som igentligen inte är gott..barngodis :-)


Jag skall inte äta dessa godisar..jag skall ta en kopp te, krypa ner i soffan igen, och kolla på tv. Ja det skall jag ta och göra. Inget rännande i några kylskåp här inte. Nej nej...


(Jag tror det fungerar med att försöka övertala mig själv att tänka innan jag agerar :-))


Kram & Godnatt!!

Av MrsFatty - 3 september 2011 17:17

Jag har fortfarande ont i halsen..har gått över till en sådan där jobbig rethosta. Man bara hostar och hostar, men det hjälper liksom inte :-/ Jag skall ta mig en stoooor kopp te sen när lillan har somnat, och en alvedon.


Har varit på 6:års kalas med barnen. Min kompis son som fyllde. Jag kunde inte äta en enda av de saker som fanns där.

Visst, det kanske är jag som tänker lite annorlunda, men jag är sådan att vet jag med mig att min kompis/släkting who ever äter ngt särskilt eller inte allt, så försöker jag fixa ngt liiiitet som den personen kan äta iallafall. Men det kanske bara är jag.

Det var inte ett vuxenkalas, jag är helt medveten om det, men denna vännen umgås jag mkt med, hon vet vad jag äter, så jag trodde kanske att det skulle stå en liten skål med nötter kanske, eller en bit vanlig hushållsost i kuber, eller

n å g o t .

Men nej..så det var några småjobbiga timmar när alla vräkte, mat (jag inte kunde äta), tårta, chokladbollar, chips och sedan smågodis. Jag ville ha allt :-) Haha, kanske mitt problem mer än någon annans, jag vet inte. Skit samma, jag skall INTE äta upp sonens godispåse nu, utan skall göra mig något riktigt att äta.


Kan man räkna med att folk skall rätta sig efter det man äter eller inte äter? En svår fråga..vad tycker ni?


Av MrsFatty - 2 september 2011 08:46

Har just avnjutit min frukost bestående av lax, keso, ägg och lite paprika. Och kaffe såklart...ett givet inslag för att jag skall kunna...leva :-) Blir fisksoppan till lunch och kanske kyckling med beasås till middag. Har köpt en färdig på burk bea för första gången, det var mindre än 0.5 kh/100g, kanon ju!


Lämnat sonen, han var ganska pigg idag, ville iallafall gå till skolan, och jag sa att mådde han dåligt på ngt sätt var det bara att ringa, så kommer jag. Tror han tyckte det kändes bra. Men han är en stjärna, min lille kämpe.   Klagar aldrig, grinar inte för mkt, visst han har sina sidor, men är en oerhört fin pojke. Tiden går så fort, det var inte länge sedan jag fick honom. Så känns det iallafall, och nu fyller han 6 år snart. Tokigt.


Kalas på agendan imorgon, kompisens son, och min sons kompis fyller 6 år, så det blir en tripp dit, lite tårta och lek. Skall bli kul..om inte lilla jag blir sämre. har ont i halsen fortfarande, och känner mig tung i huvudet. Jag hoppas på ett mirakel, typ jag går och vilar och 30 min senare mår jag toppen igen ;-)


Har absolut inget sötsug..än, och det är jag så toppenglad för.   Jag tackar varje dag som går såhär smidigt, för jag vet att när det blir kämpigt är det för j***igt, så jag skall inte vara för stursk.


Dimman låg över vägarna när vi gick till skolan..ganska mysigt faktiskt. Sonen sa att det var inte dimma utan damm från molnen ;-)

Av MrsFatty - 1 september 2011 22:27

Det har blivit för många nötter idag. Ja det känns verkligen. Dom var ju så goda, och det blir som med allt annat, man äter för att det är gott. Visst, låter trevligt, men inte särskilt sund inställning. Efter ett tag märkte jag inte ens att jag satt med näven i skålen hela tiden, och nu blev det lite nötter till efter jag nattat sonen. Nej, skärpning och ät riktig mat, säger jag till mig själv på skarpen!


Fredag imorgon, inget speciellt, hoppas sonen kan gå till skolan, han får känna hur han känner sig imorgon, jag vet ju att han gärna vill gå. Bara han inte har ont..lilla gubben.


Längtar till min lilla förfödelsedagsfest..slappa lite med vänner, god mat (LCHF givetvis) och lite gött att sörpla (inte så LCHF). När man inte kan helt slappna av så ofta, borta från barnen, så uppskattar man det 1000 ggr mer när man väl får chansen. Så tack mamma (som dock inte läser denna blogg) att du tar hand om ungarna den kvällen när du kommer upp. Pöss ;-)


Skall väll gå och lägga mig, ta en alvedom, lyssna på Herr McKennas lugnande underbara röst..drömma mig bort, se mig själv vid min slutvikt osv..det funkar! Jag ser verkligen mig själv som smal, håller på med gud vet allt. Och jag känner hur jag känner mig då. Helt sjukt, men sant.


Godnatt mer er nu, en ny dag imorgon, lika bra som denna fast bättre ;-D

Av MrsFatty - 1 september 2011 16:48

Ja det har det faktiskt varit. Sonen har varit på sjukhuset, blivit sövd, och fixat det han skulle. Han mår bättre nu, men som mamma är det alltid jobbigt när de små har ont eller ngt liknande. Vi är hemma sedan många timmar, men jag var uppe redan kl 6 imorse, och med en massa tankar snurrande hit och dit, huvudvärk och halsont, storhandling och matlagning, så känner jag mig lite lagom slut nu. När oron och allt släpper..


Gjorde den underbara fisksoppan till lunch idag, och sedan satt jag och knaprade en massa paranötter när kompisen var här på kaffe nu. Utan att jag var hungrig eller ngt, inte bra. Dom var ju så goda :-) Behöver ingen middag idag, mätt som bara den. Blir nog ett litet kvällsmål senare när ungarna har somnat. I lugn och ro..det gillar jag :-)


Blir nog ngt litet inlägg senare, om inte, tada!!

Presentation


Börjar min LCHF resa den 25/7/2011 med en imponerande startvikt på 135 kilo. Jag skall med hjälp av denna nya livsstil nå min målvikt på 80 kg. Läs om mina framgångar, motgångar, highs and lows. Ett sundare och lättare liv står på agendan, nu kör vi!!

Min viktnedgång

2/12: 135,2 kg, startvikt

9/12: 133,1 kg, -2,1 kg

16/12: 132,0 kg -1,1 kg

Senaste inläggen

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Ärligt..vad tycker du om LCHF?
 Vad är det??
 Tror inte på det!
 Skulle vilja testa!
 Det är det bästa som hänt mig!!

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Viktbloggar

Viktbloggar - Dietguiden.com TräningsbloggarHälsa href="http://www.viktbloggar.se/" >

Ovido - Quiz & Flashcards